Om Mig - CINA FOTOGRAF

Om Mig

 Jag har lång yrkeserfarenhet som fotograf med vana av att fotografera människor i olika situationer, företag och privat. Jag fotar gärna arkitektur och produkter. Jag kan komma till dig för att fotografera. Som företagare kan du spara tid för dina medarbetare på det sättet.

Jag bor i Uppsala och tar uppdrag där såväl som i Stockholm. Du kanske behöver nya företagsbilder på medarbetarna eller er verksamhet? CV-bilder,  produktfoton till din hemsida eller så vill du ge bort en  familjefotografering till den som har allt utom just en bild på hela familjen? Hör av dig till mig så hjälper jag till.

Jag trivs med mitt omväxlande arbete där jag möter människor med behov av bra bildkommunikation. Att fundera ut lösningar för att en hemsida ska bli intressant och talande eller dokumentera en process i ett bygge är lika roligt som att ta fina bilder på din familj.

Jag samarbetar med duktiga assistenter och formgivare, och tar in deras hjälp vid behov. Som medlem i SFF, Svenska Fotografers Förbund, har jag genomgått deras auktorisationskurs i digital bildleverans samt Bildkommunikationkurs. En projektledarutbildning på RMI Berghs läste jag HT 2016 och i unga år gick jag RMI Berghs Reklamkommunikation och Kulturramas Fotoutbildning. Jag har jobbat som assistent åt dåvarande Studio FJK och under ett år i USA läste och praktiserade jag foto. 

Välkommen att höra av dig !

//Cina